درمان کولیت و کرون

درمان کولیت و کرون


شما هم به دنبال راهی برای تقویت میزان هورمون تستوسترون در بدنتان به روشی طبیعی هستید؟ آیا نگاهی به رژیم غذاییتان انداخته اید؟

در این مقاله، مجموعه ای از نکات را درمورد یک رژیم غذایی سالم برای تولید بیشترین میزان تستوسترون که شامل انواع مختلفی از غذاها و حتی میوه جات می شود، از پزشکان، دانشمندان و متخصصین ورزشی برایتان نقل می کنیم.

تستوسترون توسط بدن ساخته می شود و در مواد غذایی که مصرف می کنیم وجود ندارد؛ اما برخی مواد غذایی خاص به تولید این هورمون در بدن کمک کرده، گردش خون را تقویت می کند که باعث می شود تستوسترون بیشتری به اندام های مناسب بدن برسد.

به اینگونه موادغذایی که به تولید تستوسترون کمک می کنند، منابع غذایی تستوسترون گفته می شود.

منابع غذایی تستوسترون

روی (zinc): بهترین منبع غذایی روی، گوشت است. بهترین گوشت، گوشت سفید مرغ است. بهترین نوع ماهی هم سالمون یا همان ماهی آزاد است. افراد گیاهخوار می توانند به جای گوشت از حبوبات یا بادام زمینی استفاده کنند. هیچ میوه ای در این گروه به تولید تستوسترون کمک نمی کند چون استفاده منابع گیاهی روی برای بدن دشوارتر است و منبع خوبی برای تستوسترون شمرده نمی شود.

ویتامین A: وجود این ویتامین برای عملکرد طبیعی اندام های تناسلی ضروری است. بسیاری از میوه هایی که تولید تستوسترون را در این دسته تقویت می کنند عبارتند از: سیب، ذغال اخته، طالبی، آناناس و مرکبات. سایر منابع ویتامین A شامل ماهی (باز هم سالمون)، سبزیجات برگ دار (اسفناچ) و سبزیجات کمرنگ مثل گوجه فرنگی، فلفل قرمز، و کدو زرد یا همان کدو رشتی می شود.

امیدوارم که ماهی سالمون دوست داشته باشید چون علاوه بر اینکه منبعی عالی از ویتامین A و روی و همچنین پروتئین و روغن ماهی به حساب می آید، گفته می شود که میزان هورمون جنسی متصل به گلوبولین (SHBG) را نیز پایین نگه می دارد. وقتی تستوسترون در جریان خون با SHBG برخورد می کند، به آن متصل شده و دیگر نمی تواند با هیچ سلول دیگری ارتباط برقرار کند.

تاثیر شبکه ای تستوسترون که به SHBG متصل باشد درست مانند نبود تستوسترون است چون از هرگونه تاثیر آن بر بدن جلوگیری می شود. ماهی سالمون می تواند منبع غذایی شماره یک شما برای بالا بردن تولید تستوسترون در بدنتان باشد.

تستوسترون و رژیم غذایی

دوری کنید:

موادغذایی و نوشیدنی های زیر با تولید تستوسترون در بدن مقابله می کنند: غذاهای سرخ کردنی، قند و کافئین، غده آدرنال را بیش از حد تحریک کرده و باعث می شود کمی تستوسترون تولید کند. تحریک بیش از اندازه آدرنال باعث خستگی آدرنال شده و این به آن معنا است که دیگر نه تستوسترون و نه هیچ چیز دیگر تولید نخواهد کرد.

پس اگر صبحانه تان مملو ازسرخ کردنی ها، قهوه با کرم و شکر باشد، مطمئناً همه تلاشی که برای جلوگیری از تولید تستوسترون در بدن باید بکنید، را به طور کامل انجام خواهید داد.

درنتیجه، یک رژیم غذایی سالم و تولید تستوسترون کاملاً در ارتباط با یکدیگرند.

مقدور نیست که همه موادغذایی یا همه میوه های مفید برای تولید تستوسترون را در این مقاله ذکر کنیم. می توانید با متخصص تغذیه در این رابطه مشورت کنید تا موادغذایی مفید را برحسب نیازهایتان به شما معرفی کند.

بعنوان نمونه، برای صبحانه فردا می توانید املت (زرده تخم مرغ حاوی کلسترول است که تستوسترون از آن ساخته می شود) به همراه گوجه فرنگی و فلفل قرمز (منابع ویتامین A) و آب پرتقال میل کنید. برای میان وعده هم می توانید سیب تازه، آناناس یا سایر میوه هایی که تولید تستوسترون را در بدن افزایش می دهند مصرف کنید تا شروع خوبی برای روزتان باشد.

برخی از مواد لازم برای افزایش ترشخ تستوسترون:
روی : غذاهای دریائی، تخمه و آجیل، گوشت، تخم مرغ
منیزیوم: غذاهای دریائی، سبزی جات و تخمه و آجیل
اسید های چرب اساسی و کلسترول خوب : تخمه و آجیل بو نداده، روغن زیتون ، زرده تخم مرغ، میگو
ویتامین ای: تخمه و آجیل بو نداده، جوانه کندم

نکات مهم:
*اگر در دوره کات هستید نباید بدن خود را از چربی های مفید موجود در تخمه و آجیل بو نداده و زرده تخم مرغ و امثال آن محروم کنید بلکه از چربی های مضر مثل چربی گوشت، مارگارین و سرخ کردنی ها دوری نمائید.
* تستوتسترون از کلسترول ساخته می شود. اگر از تخم مرغ به عنوان منبع اصلی پروتئین خود استفاده می کنید، حتما چند تای آن با زرده با شد و اگر منبع اصلی شما گوشت و وی است چند تخم مرغ کامل را در برنامه خود بگنجانید.
* اگر از لبنیات زیاد استفاده می کنید، بدن شما به منیزیوم بیشتری نیاز دارد.
* بادام زمینی یکی از منابع مهم منیزیوم و روی و اسید های چرب اساسی و آمینو اسید های شاخه ای است. حتماً آنرا در برنامه غذائی خود بگنجانید. البته بدون نمک و ترجیحاً خام.
* کسب ویتامین ای لازم از رژیم های غذائی متداول تقریباً ناممکن است. بهتر است از مکمل های ویتامینه هم استفاده نمائید.

source : http://www.40gis.com/blog/11

طرز تهیه املت عدس: (صبحانه مفید همراه با آب پرتقال طبیعی)

عدس – نصف پیمانه
کلم بروکلی خردشده – ۲۲۵ گرم
پیاز قرمز حلقه شده – دو عدد
روغن مایع – دو قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ – هشت عدد
آب یا شیر – سه قاشق غذاخوری
گوجه‌فرنگی کوچک حلقه شده – ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه – به میزان لازم

 

عدس را در قابلمه‌ای ریخته و حدود ۲۵ دقیقه بپزید. سپس کلم‌های خردشده را به آن بیفزایید و اجازه دهید یکی، دو دقیقه دیگر بجوشد. روغن را کف یک تابه مناسب فر ریخته و حلقه‌های پیاز را در آن بریزید. ظرف را در فر سرد بگذارید و فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید تا در مدت ۲۵ دقیقه بپزد.

تخم‌مرغ‌ها را به همراه شیر یا آب، کمی نمک و فلفل در کاسه‌ای هم بزنید و سبزیجات و گوجه‌فرنگی را به آن اضافه کنید. عدس و کلم را آبکشی کنید ودر تابه پیاز بریزید.

مخلوط تخم‌مرغ را روی مواد داخل تابه بریزید و آن را دوباره به مدت ۱۰ دقیقه در فر بگذارید و با استفاده از یک کفگیر مواد املت را به مرکز تابه هدایت کنید تا تخم‌مرغ‌هایی که هنوز شل هستند به اطراف تابه بروند، سپس آن را دوباره به مدت ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا تخم‌مرغ‌ها سفت شود.


نظرات شما عزیزان:

مهسا
ساعت23:28---7 ارديبهشت 1391
ممنون واسه مطالب مفیدی که انتخاب کردین
پاسخ:سلام، ممنون،خواهش میکنم.. امیدوارم مفیدباشه..


نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:

نویسنده: غزال ׀ تاریخ: 3 / 2 / 1391برچسب:zinc,تستسترون,روی,رژیم غذایی,ماهی,مواد غذایی,هورمون تستسترون,ویتامین ها,طرز تهیه املت عدس,صبحانه مفید, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

CopyRight| 2009 , colitis.crohn.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By:
NazTarin.Com